Hopp til hovedinnhold
Atlas Copco QAS100 generator sammen med batteripakke som kan kjøres som hybridløsning.

Håndtering av energi.

Publisert: 27.11.2023

Måten vi håndterer energi på er i endring.

I en tid der bærekraft og kostnadseffektivitet er nøkkelord i alle bransjer, tar flere av våre leverandører grep.

Et eksempel her er Atlas Copco med sitt fokus på ZenergiZe-Serien batteripakker. ZenergiZe-litiumion batteriene tilbyr deg en unik mulighet til å redusere utslipp og drivstofforbruk på tvers av ulike bruksområder. Felles for batteripakkene er at de er fleksible, miljøvennlige og pålitelige.

Du kan eksempelvis ved å bruke batteripakken i hybridmodus sammen med generator redusere utslippene med opptil 50 prosent. Enda mer imponerende er muligheten for å eliminere opptil 100 prosent av CO2-utslippene når ZenergiZe brukes i samarbeid med fornybare energikilder.

En annen stor fordel med batteripakkene er det totale fraværet av støy. Mens tradisjonelle generatorer lager lyd som ikke kan unngås, arbeider ZenergiZe-batteriene i alenemodus uten å forstyrre. Dette gjør systemet ideelt for bruk på byggeplasser i støyfølsomme områder, samt ved arrangementer der en stille kraftkilde er avgjørende.

I tillegg til nullutslipp og ingen støy, gir batterier et annet verdifullt aspekt: minimalt vedlikehold. Med en levetid på opptil 40 000 timer og en overbelastnings kapasitet på 200 prosent under normale driftsforhold, demonstrerer disse batteriene ekstraordinær pålitelighet. De fungerer også ved lave og høye omgivelsestemperaturer, fra -15 °C til +50 °C.

I en tid der overgangen til bærekraftige energiløsninger er essensiell, representerer bruk av mobile batteribanker et betydelig skritt mot en mer miljøvennlig og effektiv fremtid innen energilagring.

Vi hos HED har på lager batteripakker i flere størrelser, både for salg, leasing og utleie.

Send oss gjerne en henvendelse for mer informasjon.