Hopp til hovedinnhold
Et industrilokale som varmes opp av dantherm utstyr

Kjøp eller lei effektiv byggvarme og byggtørker hos HED.

Publisert: 10.06.2024

Effektiv oppvarming og tørking for byggeplasser og industri

Oppvarming og kontroll av fuktighet er avgjørende for byggeplasser og industrielle miljøer gjennom hele året. Varmluftsaggregater og byggavfuktere fra Dantherm er designet for å møte disse behovene, og de kan både kjøpes og leies hos Hillevåg Elektro-Diesel AS (HED). Disse enhetene er ideelle for bruk i store haller, byggeprosjekter, verksteder, telt, gartnerier og andre steder hvor pålitelig varme og tørking er nødvendig.

Om Dantherm

Dantherm er en ledende leverandør av klimakontrollsystemer, kjent for sine høykvalitets produkter som leverer pålitelig oppvarming, kjøling, avfukting og ventilasjon. Med over 60 års erfaring i bransjen, fokuserer Dantherm på innovasjon og bærekraft, og tilbyr løsninger som er energieffektive og miljøvennlige. Selskapets produkter er utviklet for å oppfylle de strenge kravene til profesjonelle brukere i krevende miljøer, og er kjent for sin holdbarhet, effektivitet og brukervennlighet.

Sammen med Dantherm leverer HED produkter som oppfyller de strengeste kravene til profesjonelle brukere i ulike krevende miljøer.

Dentherm byggvarmer - Holder temperaturen fin selv midt på vinteren.

Våre produkter innen byggvarme og byggtørkere

Dantherm ITA Varmluftsaggregater

Dantherm ITA-serien består av mobile, indirekte fyrte varmluftsaggregater. De er ideelle for oppvarming av bygg under oppføring, store haller, verksteder og andre steder hvor midlertidig varme er nødvendig. Disse aggregatene er enkle å installere og leveres i tre størrelser.

Dantherm IMA Varmluftsaggregater

Dantherm IMA-serien er kraftige varmluftsaggregater for profesjonell bruk under krevende forhold. De kan benytte biofyringsolje, fyringsolje eller gass som brensel, og kommer i fire størrelser (65, 111, 150, 200 kW).

Dantherm CDT Byggavfuktere

Dantherm CDT-serien tilbyr mobile byggavfuktere som sikrer effektiv fuktighetskontroll på byggeplasser og i industrielle miljøer. Disse avfukterne er robuste, brukervennlige og ideelle for ulike avfuktingsbehov.

Hvilken skal jeg velge?

Valget av varmluftsaggregat eller byggavfukter avhenger av dine spesifikke behov:

Dantherm ITA Varmluftsaggregater

Perfekt for midlertidig oppvarming av bygg, store haller og verksteder. Enkel installasjon og tilgjengelig i tre størrelser.

Dantherm IMA Varmluftsaggregater

Ideell for krevende forhold med mulighet for biofyringsolje, fyringsolje eller gass som brensel. Finnes i fire størrelser og passer profesjonelle behov. Disse aggregatene har ekstern eksos som kan ledes ut av bygg.

Dantherm CDT Byggavfuktere

Best for effektiv fuktighetskontroll på byggeplasser og i industrielle miljøer. Robust og brukervennlig for ulike avfuktingsbehov.

Ta kontakt med Hillevåg Elektro Diesel (HED) for å finne det beste produktet for ditt prosjekt. Vi er eksperter på byggvarme og byggtørkere.

Hjelp og sevice fra Hillevåg Elektro Diesel

Hillevåg Elektro Diesel tilbyr omfattende støtte for alle sine produkter, inkludert leveranse, installasjon, service og vedlikehold. Dette sikrer driftssikkerhet og kontinuitet for ditt prosjekt. Med vår ekspertise kan du være trygg på at utstyret alltid fungerer optimalt, slik at du kan fokusere på arbeidet uten bekymringer. Vi er her for å hjelpe deg med å velge riktig produkt og sørge for at det fungerer feilfritt gjennom hele bruksperioden.

HED – Godt utstyr er halve jobben