Hopp til hovedinnhold
nærbilde av et atlas capco lystårn.

LED lystårn fra HED – det beste arbeidslys. Kjøp eller leie

Publisert: 10.06.2024

Pålitelig arbeidslys for byggeplasser og industri

Effektiv belysning er avgjørende for sikkerheten og produktiviteten på byggeplasser og i industrielle miljøer. LED-lystårn fra Atlas Copco, tilgjengelige hos Hillevåg Elektro-Diesel AS (HED), er designet for å møte disse behovene og kan både kjøpes og leies. Disse lystårnene er ideelle for bruk på byggeplasser, ved arrangementer, i nødsituasjoner og andre steder hvor pålitelig og kraftig belysning er nødvendig.

Om Atlas Copco

Atlas Copco er en global leder innen industriløsninger, kjent for sine innovative og bærekraftige produkter. Med over 140 års erfaring fokuserer selskapet på å levere løsninger som forbedrer produktivitet og energieffektivitet. Atlas Copcos LED-lystårn er anerkjent for sin kvalitet, holdbarhet og brukervennlighet, og er utviklet for å takle krevende forhold i ulike miljøer.

Sammen leverer HED og Atlas Copco produkter som oppfyller de strenge kravene til profesjonelle brukere i krevende miljøer.

LED Lystårn - Perfekt for å lyse opp små eller store områder.

Våre produkter innen LED-lystårn og arbeidslys

Atlas Copco LED-lystårn – Dieseldrevet

Atlas Copco’s dieseldrevne LED-lystårn er perfekte for steder uten tilgang til strøm. Disse lysmastene er mobile, drivstoffeffektive og gir kraftig belysning over store områder. De er enkle å transportere og installere, noe som gjør dem ideelle for byggeplasser, arrangementer og nødsituasjoner.

Atlas Copco LED-lystårn – Elektrisk drevet

Atlas Copco’s elektriske LED-lystårn er ideelle for bruk på steder med tilgjengelig strømtilførsel. Lysmastene er miljøvennlige, stillegående og krever minimalt vedlikehold. De gir jevn og kraftig belysning, og er ideelle for byggeplasser, industrianlegg og permanente installasjoner.

Hvilket arbeidslys skal jeg velge?

Valget av LED-lystårn avhenger av dine spesifikke behov:

Dieseldrevet LED-lystårn

Perfekt for steder uten tilgang til strøm, gir mobilitet og kraftig belysning.

Elektrisk drevet LED-lystårn

Ideell for områder med strømtilførsel, miljøvennlig og krever lite vedlikehold.

Ta kontakt med Hillevåg Elektro Diesel (HED) for å finne det beste produktet for ditt prosjekt – vi er eksperter på arbeidslys

Hjelp og service fra Hillevåg Elektro Diesel

Hillevåg Elektro-Diesel AS tilbyr omfattende støtte for alle sine produkter, inkludert leveranse, installasjon, service og vedlikehold. Vi er sertifisert servicepartner for Atlas Copco. Dette sikrer driftssikkerhet og kontinuitet for ditt prosjekt. Med vår ekspertise kan du være trygg på at utstyret alltid fungerer optimalt, slik at du kan fokusere på arbeidet uten bekymringer. Vi er her for å hjelpe deg med å velge riktig produkt og sørge for at det fungerer feilfritt gjennom hele bruksperioden.

HED – Godt utstyr er halve jobben