Hopp til hovedinnhold
Thermobile IMA varmluft aggregater

Nå har vinteren og kulden kommet snikende!

Publisert: 29.11.2023

Bygget ditt er gjerne ikke så varmt som du trodde og nå har du bruk for litt ekstra varme. Da kan vi anbefale de pålitelige varmlufts aggregater fra Thermobile. Disse er designet for krevende miljøer og forskjellige bruksområder.

Et varmlufts aggregat kan være svært nyttig for oppvarming i ulike situasjoner, som byggeprosjekter, store haller, verksteder, telt, gartnerier, korntørking og andre steder der midlertidig varme er nødvendig.

Thermobile varmlufts aggregater leveres i forskjellige utgaver.

ITA varmlufts aggregater, er mobile indirekte fyrte varmlufts aggregater.

ITA byggvarmer som er meget effektiv

ITA serien passer perfekt til oppvarming av bygg under oppføring, store haller, verksteder, telt, gartnerier, korn tørking og andre steder det er behov for midlertidig varme og en enkel installasjon. Dette er aggregater som kan benyttes på mange områder, og som raskt er klart til bruk når behovet oppstår. ITA-serien er oljefyrte aggregater med varmeveksler, separat røykuttak og integrert tank. Varmlufts aggregatene leveres i tre størrelser.

IMA varmlufts aggregater, er mobile indirekte fyrte varmlufts aggregater.

IMA byggvarmer som er meget effektiv og har eksosuttak

IMA serien er kraftige varmlufts aggregater beregnet for en profesjonell innsats under krevende forhold.
Perfekte til oppvarming av bygg under oppføring, store haller, verksteder, telt, gartnerier, korntørking og andre steder det er behov for midlertidig varme og en enkel installasjon. Aggregatene er utstyrt med brenner for biofyringsolje eller fyringsolje. Kan også leveres med brenner for gass.
IMA varmlufts aggregater leveres i fire størrelser, 65/111/150/200 kW.

Skal du investere i en oljefyrte bygg varmer må du huske at denne avgir eksos, våre varmere har mulighet for ekstern eksosavløp.

Vi har bygg varmere tilgjengelig for utleie og salg, med rask levering!