Hopp til hovedinnhold
Husqvarna LG164. Vibroplate / hoppetusse i bruk på byggeplass

Utleie og salg av vibroplater og hoppetusser

Publisert: 13.03.2024

Når fundamentet for et byggeprosjekt skal etableres, er det viktig å komprimere underlaget for å skape en solid base. Dette oppnås med en kraftig vibroplate, ofte kalt en hoppetusse. Hos HED finner du et utvalg av hoppetusser til utleie og salg, tilpasset dine spesifikke behov.

 

Husqvarna LG504. Vibroplate / hoppetusse i bruk på byggeplass

Husqvarna sine Vibroplate / hoppetusse for bruk til større prosjekter

Vibroplater er uunnværlige i konstruksjonsarbeid for å komprimere ulike materialer som sand, grus, asfalt, stein og heller. Disse maskinene påfører mekanisk energi til materialet, noe som reduserer luft- og vannvolumet til et minimum og presser ut overskuddsvann. Resultatet er et stabilt og solid fundament klart for videre bygging.

Moderne vibroplater, som de du finner hos HED, er utformet for å tilby topp komprimering med minimal innsats. Enten du jobber med små eller store områder, gir våre maskiner den nødvendige styrken for å sikre et solid grunnlag. Våre hoppetusser kommer med vibrasjonsdempere for å minimalisere risikoen for vibrasjonsskader, noe som gjør dem sikre og komfortable i bruk.

Viktigheten av grundig komprimering

For å unngå setningsskader og sikre langvarig stabilitet, er det kritisk at grunnlaget er godt komprimert. Hoppetusser er spesielt nyttige i bygg- og veiarbeid, hvor de komprimerer jord, asfalt, sand og grus for å legge et solid fundament. Dette er essensielt for å forhindre at dekket gynger, sprekker eller gir etter for naturens påvirkning.

Arbeidsområder for hoppetusser

Vibroplater er ideelle for en rekke arbeidsområder, inkludert:

  • Kanter der store maskiner ikke kommer til
  • Tomter for husbygging
  • Legging av rør og kabler
  • Installasjon av betongstein og asfaltarbeid

Fordelen med å leie

Å leie hoppetusse fra HED gir deg fleksibiliteten til å velge akkurat den maskinen som best passer ditt prosjekt, uten behov for å investere i utstyr som sjelden brukes. Vårt utvalg dekker ulike arbeidsområder og sikrer at du enkelt kan finne den riktige maskinen for ditt behov, enten det er for å legge en gangvei i hagen eller komprimere en innkjørsel.

Velg riktig hoppetusse for jobben

Å velge den korrekte hoppetusen for ditt prosjekt er avgjørende for optimal komprimering. Vi tilbyr to spesialiserte typer vibroplater for ulike behov: Husqvarna platekompaktorer med reversible plater og Husqvarna platekompaktorer med fremovergående plater.

Bruksområder

Husqvarna platekompaktorer med reversible plater

Ideell for større, mer krevende oppgaver hvor komprimering i begge retninger forbedrer effektiviteten og resultatet. Denne maskinen er perfekte for jobber som krever dypere og mer enhetlig komprimering over større områder, som byggeplasser eller ved legging av fundament.

Husqvarna platekompaktorer med fremovergående plater

Utmerkede for mindre oppgaver og trange områder hvor enkel manøvrering er nødvendig. De er spesielt nyttige for oppgaver rundt huset, som å legge gangveier eller forberede underlag for terrasser, hvor presisjon og brukervennlighet står i fokus.

Riktig komprimering er nøkkelen til ethvert vellykket byggeprosjekt. Med HEDs utvalg av vibroplater og hoppetusser får du tilgang til toppmoderne utstyr som sikrer et solid fundament for dine byggeprosjekter. Kontakt oss i dag for å finne den perfekte løsningen for ditt komprimeringsbehov.

HED – Godt utstyr er halve jobben