Hopp til hovedinnhold
Kärcher gulvvaskemaskin som brukes på verkstedgulv. maskinen har rulle børster.

Gå til innkjøp av gulvvasker?

Publisert: 05.04.2024

Er tiden kommet for å bytte ut moppen, feiekosten og diverse annet som brukes for å holde lokalene presentable og verkstedgulvet tålig rent?

Kanskje du jobber i en produksjonsbedrift eller driver et enkeltmannsforetak.
Det spiller ingen rolle! For nå skal gulvene skinne.
Men hvordan i alle dager skal du vite hvilken type maskin man bør velge?!

Det er et par ting av vesentlig betydning som er viktig å ha kontroll på før man skal velge gulvvasker.
Hvilken type gulv skal maskinen brukes på, areal som skal vaskes og bør man gå for disk eller roller aggregat?

 

En gulvvaskemaskin med roller aggregat er godt egnet for omfattende dyprengjøring av strukturerte og veldig skitne gulv, takket være dens høye børstehastigheter og et høyere kontakttrykk per cm². Denne børstehodeteknologien gir også betydelige fordeler når du håndterer grovt smuss, da valsene tar seg av forhåndsfeiing som igjen sparer deg for unødvendig tidsbruk.

Gulvvaskemaskiner med diskbørster brukes vanligvis til vedlikeholds rengjøring og lett smuss. Disse gulvvaskemaskinene er spesielt populære for gulv med jevne overflater og i støysensitive områder, for eksempel på sykehus eller hoteller og restauranter.

Roller børste aggregat

Roller børster

Disk børste aggregat

Disk børster

 

Hvor stort er arealet som skal vaskes? Dette styrer hvor stor maskin en bør velge

Kompakte gulvvaskemaskiner
Kompakte gulvvaskemaskiner er utviklet for rask og fleksibel rengjøring av små og mellomstore arealer som i restauranter, butikker, kjøkken, hoteller og andre høyt besøkte områder som ofte er møblert.
Kan leveres som «sitte på» og «gå bak» utgaver.

Gå-bak gulvvaskemaskiner
Gå-bak-gulvvaskemaskiner er perfekt for effektiv rengjøring av mellomstore områder, for eksempel i detaljhandel, svømmehaller, haller, samt korridorer og gulv med mye innredning.
Rom og flater med hindringer, møbler, andre gjenstander eller smale korridorer er ikke lenger et problem ved rengjøring av gulv. God manøvrering gjør disse maskinene svært lettkjørte. Våre gulvvaskemaskiner gir svært gode resultater på mange ulike typer overflater, og bringer tilbake glansen til alle gulvbelegg. Med Kärcher nalteknologi suges alt vannet opp og gulvene blir ikke bare rene, men også helt tørre slik at de kan gås på umiddelbart etter rengjøring.

Sitte-på gulvvaskemaskiner
Det ideelle valget for rengjøring av store områder fra 1500 m² og mer, som f.eks. lagerlokaler, parkeringsplasser eller kjøpesentre. Med høy sittestilling har fører god oversikt over områdene som rengjøres. Skulle det komme trange passasjer eller mindre områder gir den lille svingradiusen utrolig god manøvrering. Tydelig kontrollpanel gjør maskinene intuitive og enkle å betjene. Så sett deg godt til rette og kjør på! Her finner du også våre kombinerte feie- og gulvvaskemaskiner. Se litt av utvalget

Autonome gulvvaskemaskiner
Den kompakte og svært manøvrerbare helautomatisk gulvvaskeroboten imponerer både på små og store arealer. Den er ideell for rengjøring av gulv i transportsektoren, butikklokaler og shoppingsentre, helsevesenet, offentlige bygninger og i produksjonshaller i industrien.

Den rengjør middels og store arealer som en klassisk gulvvaskemaskin. Rengjøringspersonalet ditt trenger dermed ikke lenger å bruke tid på tidkrevende rengjøring av gulvarealer, men kan isteden fokusere på mer komplekse arbeidsoppgaver.

Riktig rengjøringsmiddel for gulvvaskemaskinen
Uavhengig av gulvtype, gulvvaskemaskin eller smussnivå, tilbyr vi et et bredt utvalg av rengjøringsmidler fra Kärcher utviklet for å møte dine ulike behov for gulvrengjøring. Våre rengjøringsmidler er ikke bare økonomiske i bruk og svært effektive mot alle typer smuss, de er selvfølgelig også miljøvennlige og milde nok til å oppfylle de nyeste standardene.

Kontakt oss gjerne for en befaring hos deg, dette vil gi oss som leverandør et godt grunnlag for å kunne tilby den beste løsningen for deg og din bedrift!