Hopp til hovedinnhold

Gå til innkjøp av gulvvasker?

Publisert: 12.10.2023

Du kjenner kanskje usikkerheten bygger seg sakte opp i det du går ut av møtet med ledergruppa.
Tiden er kommet for å bytte ut moppen, feiekosten og diverse annet som brukes for å holde lokalene presentable og verkstedgulvet tålig rent.

Kanskje du jobber i en produksjonsbedrift eller driver et lite enkeltmannsforetak.
Det spiller ingen rolle! For nå skal gulvene skinne. Men hvordan i alle dager skal du vite hvilken type maskin man bør velge?!

Etter et kjapt søk på Google innser du at dette fort kan ende i frustrasjon og fortvilelse.
Det er tre ting av vesentlig betydning som er viktig å ha kontroll på før man skal velge gulvvasker.

Hvor stort er arealet som skal vaskes?
Hvilken type gulv skal maskinen brukes på?
Og bør man gå for disk eller roller aggregat?

Når vi snakker om størrelse på lokalet så er det jo viktig å tenke på det fysiske arealet av gulvet som faktisk skal vaskes fratrukket maskinpark, reoler og øvrige hindringer. Dette for å unngå at man ender opp med en altfor stor, eller liten maskin.

I forhold til type gulv er dette viktig slik at man velger en maskin som er utstyrt med riktige børster og har tilstrekkelig med marktrykk.
Til slutt så har vi aggregat valget. Her vil man med et roller aggregat ha to børster eller «ruller» som gir en feieeffekt samtidig som man vasker gulvet. En maskin med roller aggregat er også mer tilgivende når det gjelder ujevnheter i gulvet. Når det gjelder gulvvasker utstyrt med enkelt disk så gir disse suverent resultat om underlaget er i god stand, de produserer ofte markant mer trykk mot underlaget og er generelt rimeligere å drifte.

En befaring hos kunde gir oss som leverandør et godt grunnlag for å kunne tilby den beste løsningen for deg og din bedrift!