Hopp til hovedinnhold
Atlas Copco QAS+200 generator med EURO STAGE 5 teknologi gir lave utslipp

Utleieprodukter: nøkkelen til fleksibilitet

Publisert: 09.04.2024

Hillevåg Elektro-Diesel AS er din samarbeidspartner når du trenger å leie utstyr og maskiner for ulike formål. Vi tilbyr et bredt utvalg av utleiemaskiner som dekker behovene innen industri, jordbruk, bygg og anlegg, samt offshore.Å leie maskiner og utstyr i stedet for å kjøpe kan være et smart valg for en rekke bedrifter og privatpersoner av ulike årsaker.

 

Leie av maskiner og utstyr gir deg fleksibilitet

Behovene til din bedrift kan variere over tid og det å eie en maskin kan begrense dine muligheter. Ved å leie har man muligheten til å få tilgang til spesialisert utstyr når det trengs, og returnere det når det ikke lenger er nødvendig, uten å binde kapital i eiendeler som kanskje ikke brukes fullt ut.

 

Leie av maskiner og utstyr gir deg som kunde tilgang til nyeste teknologi.

Eksempler her er transportable kompressorer som drives på strøm, samt Stage V motorteknologien som brukes i de aller fleste av våre utleie maskiner.  De tekniske løsningene utvikler seg raskt, og det som var toppmoderne utstyr for noen få år siden, kan nå være foreldet.

I dagens marked går utviklingen av kompressorer i en rasende fart og mobile elektrisk drevne kompressorer blir stadig mer populære. Elektriske kompressorer gir oss fordeler som tilnærmet null utslipp, lav støy, lavt strømforbruk og null fossilt drivstoff forbruk. Maskinene i vår utleie park er også meget fleksibelt satt opp med tanke på strømtilkobling, her kan du koble til i fra 16 til 125 ampere. En del av maskinene våre inkluderer powerlock tilkoblinger som en mulighet.

E-Air VSD serie elektriske mobile kompressorer med variabel speed drive teknologi

E-Air VSD serien med elektriske kompressorer, levert med variable speed drive technology

 

 

Leie av maskiner og utstyr enkel tilgang til ekstra utstyr når behovet oppstår.

For eksempel under travle perioder eller prosjekter kan det være nødvendig med ekstra kapasitet som ikke er tilgjengelig med eksisterende utstyr.  Et eksempel her er høytrykks spyleren som du trenger sporadisk.

Vi har høytrykksvaskere i utleieparken vår, en av de mest ettertraktede funksjonene våre spylere er satt opp med er dampfunksjon. Damp løser enkelt opp urenheter som virkelig har satt seg, i for eksempel landbruksnæring og offshore industrien. Bruker du ECO funksjonen kan du redusere vann og drivstoff forbruket mye.

For de tøffeste rengjøringsoppgavene har vi dampgeneratorer, disse kan også brukes til is smelting, rengjøring offshore samt i landbruket.

Karcher HDS superklasse som brukes til rengjøring av melke produksjon

 

Husk, Kärcher kvalitets kjemi får du kjøpt hos oss!

HED – Godt utstyr er halve jobben